BEDRIJFSPROFIEL

WIJ KUNNEN VAAK HEEL SNEL SCHAKELEN OP KORTE TERMIJN !

Probal B.V. is opgericht in 2008 en gevestigd te ‘s-Gravenhage. Door heel Nederland zijn we actief met uitdagende projecten voor de Overheid, het Bedrijfsleven en voor Particulieren.

ProBal werkt nauw samen met een kleine kern van ervaren vaklieden. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk aan contacten die we flexibel kunnen inzetten afhankelijk van werkzaamheden die zich voordoen. Hierbij wordt de opdrachtgever op een breed vlak ontzorgd. Als het nu gaat om inkoop, Europese Aanbestedingen of een project in de bouw.

Bij de dienstverlening kunnen we ingezet worden als professional of meewerkend voorman. Met de ervaring en kennis van een variatie aan projecten bezorgt ProBal haar waarde in het inkoopproces. Indien u zich kunt herkent in een opdrachtgever die past bij deze werkwijze van ProBal, dan kunnen wij u met onze vakmanschap, passie en professionaliteit van dienst zijn.

Bij de bouw en montage verzorgen we ook de materialen die bij deze werkzaamheden benodigd zijn. Met de ervaring en kennis van een variatie aan projecten bezorgt ProBal haar waarde aan het bouwproces. Indien u zich kunt herkent in een opdrachtgever die past bij deze werkwijze, dan kunnen wij u met onze vakmanschap, passie en professionaliteit van dienst zijn.